Sayfalar

Hoş Geldiniz

Sayfamıza Hoş Geldiniz...

15 Temmuz 2011 Cuma

Sivasspor lige bomba gibi hazırlanıyor.



Sivasspor lige bomba gibi hazırlanıyor.

İlk kampını Bolu Dorukkaya’da gerçekleştiren Sivasspor lig öncesi son hazırlık kampında moral ve kondisyon depoluyor. Yiğidoların göz bebeği Sivasspor bugün zorlu bir sınava çıkacak.
Teknik Direktör Rıza Çalımbay nezaretinde Avusturya’nın Wörlg kentinde hazırlıklarını devam ettiren Sivasspor, ilk hazırlık müsabakasını bugün Yunanistan’ın Panathinaikos takımı ile yapacak.

KAMP PÜR NEŞE
Avusturya’nın Wörlg kentinde hazırlıklarını aralıksız devam ettiren Kırmızı-Beyazlı ekipte futbolcuların pürneşe oldukları ve hazırlıklarda üstün bir performans sergilediklerini dile getiren Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay “ Bolu’da yaptığımız kampta istenilen ölçüde başarı elde edilemedi. Futbolda şike iddialarına yönelik yapılan soruşturma çercevesinde başkanımız ve kalecimizin tutuklanması bizlerin moralini bozdu.Avusturya kampı ise daha iyigeçiyor.Kadromuza dahil edilen yeni futbolcularında takım ruhunu yakalaması bizleri sevindirdi

İLK SINAV BUGÜN
Teknik Direktör Rıza Çalımbay, ilk ciddi sınavın bugün olacağını ve Panathinaikos karşısına mutlak galibiyet için çıkacaklarını söyledi.
Teknik Direktör Rıza Çalımbay, tarafarlara da çağrıda bulunarak “Başarılara endeksli bir takım oluşturduk. Zirve yarışında yerimizi alacağız.Taraftarlarımızın her zaman bizlere destek vermesini bekliyoruz" dedi.

Yeni Ülke

Hiç yorum yok: