Sayfalar

Hoş Geldiniz

Sayfamıza Hoş Geldiniz...

28 Temmuz 2011 Perşembe

Sivasspor, Ankara'da turnuvaya katılacak.




Liglerin başlama tarihlerinin uzatılmasından sonra, Sivasspor bu uzun süreyi en iyi şekilde değerlendirmenin hesaplarını yapıyor.
Ankara'da yapılması planlanan turnuvaya sıcak baktığı öğrenildi.
Ankaragücü'nün ev sahipliğini yapacağı turnuvaya, Sivasspor'un yanısıra, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Orduspor, Mersin İdmanyurdu ve Eskişehirspor'un katılacağı belirtildi.
Öte yandan, Sivas'ta yapılması planlanan Cumhuriyet kupası 4'lü futbol turnuvasının da 15 Ağustos tarihinden sonra yapılabileceği söyleniyor.

Sivasspor tekrar yurt dışı kampı düşünüyor

Liglerin başlama tarihlerinin ileri alınmasından sonra diğer kulüplerde olduğu gibi Sivasspor'da proğramını yeniden belirliyor.
Ankara'da yapılacak olan futbol turnuvası ve daha sonra yapmayı düşündükleri Cumhuriyet Kupası turnuvasına sıcak baktıklarını ifade eden Teknik Direktör Rıza Çalımbay “Tabi bu sıcakta rakip bulmak, Türkiye'de kamp yapmak kolay değil. Yurt dışı kampı kulüpleri maddi olarak bir hayli sıkıntıya sokuyor. Takımlar İddaa'da yer almazsa yurt dışı kampı ve hazırlık maçları yapamaz hale geliyor. Bir an önce hazırlık maçlarının da iddaaya alınmasını bekliyoruz, ona göre de tekrar yurt dışı kampı yapabiliriz” dedi.




Hürdoğan

Hiç yorum yok: